Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Herečka Mórová (43): Takto si užijete leto
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Mórová (43): Takto si užijete leto

Vonku je konečne tropické teplo a to naznačuje letné prázdniny. Tie si užijú aj známi herci. Medzi nimi aj Diana Mórová. Tá vám poradí kam ísť, čo robiť, aby to leto stálo za to.

Didi je síce úspešná herečka ale prvoradý je pre ňu syn. Tomu sa bude venovať bezvýhradne 24 hodín denne. Okrem toho naordinovala oddychovať vždy keď sa dá. "Trošku more, príroda a kamaráti," radí Diana.

Energická a usmiata Dada Duditšová berie svoju prácu tiež vážne. A vážne pristupuje aj k zaslúženému oddychu. Ten si poriadne dopraje počas prázdnin, takže do práce ani nepáchne. Ak sa vám podarí dostať k vode, Dada káže plávať plávať a plávať.

"Pretože kto vie aké počasie nás zase bude čakať v zime. Ja budem určite oddychovať. Akonáhle začne prvý júl ja odchádzam na dovolenku potom sa vrátim idem do Košíc a potom pôjdem na druhú dovolenku," opisuje herečka.

Dovolenku v spoločnosti kamarátov odporúča aj Štefan Skrúcaný. Veď rodina a priatelia nás vedia energiou dobiť vždy. Aj keď pečeň si asi myslí čosi iné. A okrem toho radí aj toto: voda. Nie piť. teda aj piť, ale najmä čvachtať sa v nej.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie