Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Neskutočné! Sexica Skoncová (26) žije s priateľom 12 rokov!
Zdielať na
Showbiznis

Neskutočné! Sexica Skoncová (26) žije s priateľom 12 rokov!

V dnešnej dobe je svadba skôr raritou ako rutinou. Má to svoje pre a proti a či to je výhoda, alebo nevýhoda, to nám povie moderátorka TopStaru a najmä modelka Soňa Skoncová.

"Dvanásť rokov," odpovedá Sonin priateľ Robo na otázku, ako dlho sú spolu. "Mini manželstvo," dodáva Soňa.

Keď sa to tak vezme, v dnešných časoch je to hotový zázrak. Atraktívna Soňa stále cestuje a jej priateľ Robo je takisto veľký fešák, a nikto a nič ich nerozdelilo.

"V dnešnej dobe je to taký zázrak a dá sa to vydržať keď sa človek ľúbi s druhým človekom," hovorí modelka. Vo vzťahu nesmie chýbať vzájomná dôvera, ktorú títo dvaja zaľúbenci majú jeden k druhému. No Robo má ešte čosi na vyše. A to špeciálny recept.

"Ja som trpezlivý človek. A recept, dve vajcia, dva dcl vody a 100 ml mlieka," žartuje Robo. "Ja sa k tomu nevyjadrujem, to čo si teraz vymyslel," pýta sa ho Soňa. Tento recept je úplná novinka a Robo by si ho mal patentovať.

Pravá láska, to sa len tak nevidí. A kde sa tento príbeh začal? "Tak on bol veľký fešák na korčuliach a ja som ho zbadala, a najskôr som chodila s jeho kamarátom a potom sme sa dali do kopy," vysvetľuje Soňa. "Na svadbu aj na deti máme ešte čas, to príde samo," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Stanislava Pavolová

Zdielať na

Najčítanejšie