Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Reportérka Guzová (32) sa vydala. Po 10-ročnej známosti
Zdielať na
Showbiznis

Reportérka Guzová (32) sa vydala. Po 10-ročnej známosti

Ďalšia kolegyňa z radov TV JOJ je pod čepcom! V sobotu večer povedala romantické áno svojej dlhoročnej láske v krásnom historickom kostole v Spišskej Sobote. Vidno, že aj po desiatich rokoch je ich láska v plnej sile!

Sobota bola dňom, kedy sa zo slečny Klaudie Guzovej stala pani Klaudia Suchomel Guzová. Aj napriek desiatim rokom vo vzťahu sa nám však priznala, že ako všetky nevesty aj ona prežívala predsvadobný stres. Počas omše však napätie opadlo a Klaudia si šťastne a uvoľnene celú svadbu užívala.

"Juj, si to ani neuvedomujem. Akosi mi to ešte nedochádza... Milo ma raz sem zobral, mne sa toto miesto zdalo byť veľmi romantické. Už vtedy som mu povedala svoje áno a dnes som mu áno povedala po druhý raz," priznáva nevesta.

Nevestu dojali blahoželania až k slzám, manžel z krásky nespúšťal celý čas oči. "Som to prežíval presne tak, ako som to cítil. Takže radosť a teším sa na to, čo bude," prezradil Miloslav Suchomel. Hoci na prvý raz sa to nevydarilo, reportérka si od pondelka bude musieť nacvičiť nové meno...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Mária Pavlíková

Zdielať na

Najčítanejšie