Jasno
16°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Škola až na druhom mieste. Svarinská (24) má iné priority
Zdielať na
Showbiznis

Škola až na druhom mieste. Svarinská (24) má iné priority

To dievčatko, ktoré už ako malé stálo pred kamerami jedného slovenského filmu, je už veľká dáma. Reč je o herečke Kristíne Svarinskej. Tá má pred sebou najdôležitejšiu skúšku - štátnice.

Tesne pred štátnicou nesedela nad knihami, ale hýbala sa na pľaci. Celý deň mala namiesto stresu plné ruky práce! "Je to možno aj dobré, že keď máš veľa povinností, tak sa až tak nekoncentruješ na ten stres," hovorí Svarinská. 

Kristína Svarinská iba niekoľko hodín pred dôležitým životným okamihom nakrúcala Jojkársky seriál. Ved z matematiky, či fyziky tak či tak odpovedať nebude. Napriek tomu však bude musieť roky a udalosti sypať ako z rukáva.

"Z dejín divadla, z teórie hereckej tvorby a potom obhajujeme svoj herecky výkon," opisuje herečka. Štátnica z herectva je ešte o niečo zaujímavejšia. Vedomosti a naučené fakty totiž nestačia. "V podstate odohráme predstavenie, ktoré potom v písomnej forme obhájime," dodáva.

Kristína sa v hereckej brandži pohybuje už niekoľko rokov, ani to ale nie je záruka úspešného študijného konca. "Určite by mi to mohli nedať, keby som k tomu pristupovala nezodpovedne, prečo by mi to mali dať," hovorí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie