Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zuzana Vačková (44): Toto neznášam!
Zdielať na
Showbiznis

Zuzana Vačková (44): Toto neznášam!

Zdroj: ISIFA

Má rada život, ktorý beží prirodzene. Nemá rada nič nasilu! Herečka Zuzana Vačková je úspešná žena a matka, ktorá sa cíti šťastne aj vďaka tomu, že sa nenaháňa a nestresuje kvôli tomu, že domácnosť, materské povinnosti a kariéru možno nie vždy stíha tak, ako by chcela.

"Nemusí byť všetko perfektné a super načasované. Nemám rada to, keď niekto hovorí, že v nedeľu o dvanástej musí byť obed. My niekedy vstávame o jedenástej z postele a o dvanástej raňajkujeme a obedujeme navečer," tvrdí sympatická herečka.

Tá si svoj život užíva a teší sa z neho, a to, že sa jej doma neblyští dlážka a že nie je vždy navarené, z toho si nič nerobí.

"Niekedy, keď sa mi nechce, tak nevarím a neupratujem, ale potom mám zase dni, keď uvarím tri teplé jedlá za deň a upratujem od rána do večera. Je to všetko o pocite. Do ničoho sa netlačím a myslím vždy na to, že radšej, ako by som mala byť strhaná a nervózna matka, budem usmiata a v pohode aj napriek tomu, že domácnosť trošku zaostáva. No a čo?," kladie si sama sebe otázku Zuzka.

"Sme šťastní, aj keď to u nás doma nie je tip-top," uzatvára Zuzka, ktorú poznáte aj ako Alicu zo seriálu Panelák.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie