Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Plačková (21): Prsia neprekážajú, dieťa nie je prekážkou...
Zdielať na
Showbiznis

Plačková (21): Prsia neprekážajú, dieťa nie je prekážkou...

Bývalá súťažiaca reality šou Plačková cíti, že jej tikajú biologické hodiny. Je pravda, má len 21 rokov, no deti vraj miluje a vychovať svoje vlastné by podľa nej nemal byť problém.

Hlavne by s ňou bolo veľa zábavy a Zuzanine deti by sa rozhodne nenudili. "Ja nie som ten typ, že by som tie deti mlátila, si myslím, že aj svojim deťom sa budem dosť venovať," hovorí Plačková. 21-ročná slečna sa nám dokonca priznala, že občas už aj ona cíti tikanie biologických hodín.

"Teraz skoro všetky moje kamarátky už majú deti, takže vôbec by som sa tomu nebránila kebyže mám," pokračuje. Takže toto je ďalší Zuzanin sen! Starať sa o malé, často plačúce bábätko, ktoré ale robí svojim rodičom radosť každým úsmevom, ktorý na svojej malej tváričke vykúzli. Alebo nie?

"Na to dieťa ten správny čas nikdy nebude a keď to príde, tak to asi malo prísť," myslí si bývalá súťažiaca reality šou Hotel Paradise. Zuzana má momentálne rozbehnutú kariéru, nové prsia, chystá sa nakrúcať film za veľkou mlákou... Bábätko by všetky jej plány zmenilo úplne od základov, no ona je na to pripravená.

"Akože nehodilo by sa mi teraz dieťa, by som povedala, to dieťa tak možno o rok, o dva, ale aj o ten rok, dva sa mi to dieťa nebude hodiť, lebo budem mať obdobie pracovné a nehodí sa to," pokračuje Plačková. Ale ak sa náhodou pritrafí takéto šťastie, Zuzana vie, ako zareaguje. "Kebyže zostanem tehotná, nenechala by som si to dieťa zobrať," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie