Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mení prácu? Barmošová (31) ako klavírny virtuóz!
Zdielať na
Showbiznis

Mení prácu? Barmošová (31) ako klavírny virtuóz!

Keď pred pár dňami moderátorka Novín Lucia Barmošová (31) zavítala do Základnej školy umenia v Petržalke, ani len netušila, čo všetko tu na ňu čaká. Okrem toho, že verejne predviedla, že vie krásne hrať na klavír, nečakane sa na ňu vrhol aj "zúrivý reportér".

Lucia, okrem toho, že moderuje hlavnú spravodajskú reláciu televízie JOJ, je aj externou pedagogičkou na vysokej škole. O svoje vedomosti sa rada delí so študentami a neraz dokázala, že aj toto povolanie ju veľmi baví.

Na nedávnom Koncerte pre kamaráta sa Lucia zúčastnila z prostého dôvodu - aj ona sama kedysi navtevovala ľudovú školu umenia, kde sa naučila hrať na klavír. "Vtedy ma to nebavilo, ale neskôr som si uvedomila, že je úžasné môcť si zahrať kedy chcem a čo chcem," vyznala sa Lucia so svojej záľuby.

A že naozaj hrať vie, dokázala aj malým divákom priamo na koncerte. Skôr ako sa však dostala ku klavíru, vzal si ju do parády možno budúci televízny reportér. Umelecká škola, ktorú Lucia navštívila totiž vedie aj audiovizuálny krúžok, v ktorom sa mladí nadšenci majú možnosť naučiť pracovať s kamerou, mikrofónom, učia sa strihať a dokonca nakrúcajú vlastné filmy.

My sme pre vás celý rozhovor nakrútili a môžete si ho pozrieť v priloženom videu. Ako profesionáli môžeme skonštatovať, že mladík, ktorí Luciu bez strachu spovedal má naozaj veľký potenciál a šancu stať sa jedného dňa naším kolegom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie