Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Televízny prepadák? V tomto prípade to neplatí...
Zdielať na
Showbiznis

Televízny prepadák? V tomto prípade to neplatí...

Televízia Joj je viditeľne iná. Pretože len u nás môžete sledovať tie najlepšie vlastné relácie, ktoré máte radi. Vieme to podľa toho, že na obrazovke sú už roky. Neviete ktoré to sú? Tu je prehľad...

Najmladšia relácia, ktorú JOJka vysiela je Súdna sieň. Vysielať sa začala 2. septembra 2008. S menšími vylepšeniami a všakovakými príbehmi ju sledujete s obľubou dodnes. Patrí k najdlhšie vysielaným a nepochybne najobľúbenejším reláciám.

Tretím najstarším je Panelák. Vysielať sa začal 18. februára 2008. Okrem toho, že sa na pľaci zbehli herci a desiatky ľudí zo štábu, Slovensko s napätím zasadlo pred televízne obrazovky. Denný seriál ste si obľúbili natoľko, že herci sa dodnes vo svojich seriálových bytoch stretávajú a scenáristi pre vás s radosťou vymýšľajú nové zápletky, ľúbostné romány a situácie.

O niečo staršia je relácia Nové bývanie a je tak druhou najstaršou, dodnes vysielanou jojkárskou reláciou. Narodila sa 9. septembra 2007. Aj keď moderátor Vlado Voštinár sa za šesť rokov vysielania vôbec nezmenil, relácia patrí k najstarším a najobľúbenejším. Nové bývanie je teda už dosť staré, ale nie každý má svoje hniezdočko, tak sa relácia bude vysielať zrejme dovtedy, kým si každý nenájde svoj vysnívaný byt či dom.

Prvenstvo patrí vedomostno-súťažnej relácii. 2. septembra 2004 vám to prvýkrát začalo páliť s Michalom Dočolomanským. Relácia sa nepretržite vysielala štyri roky. Po prestávke sa Páli vám to nedávno začalo vysielať znova s novým moderátorom Tomášom Kamenárom. A musíme uznať, že vám to páli výborne ešte aj dnes. Ide teda o najstaršiu a najdlhšie vysielanú reláciu.

A na záver bonbénik, jojkárske spravodajstvo tu bolo je a vždy aj bude. Vysielanie JOJky sa začalo 2. marca 2002, čiže pred viac než jedenástimi rokmi, spravodajskou reláciou Noviny. Po nich nasledoval šport a počasie. V takomto poradí sa spravodajska trilógia vysiela dodnes.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie