Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Sexsymbol Johnny Depp má 50!
Zdielať na
Showbiznis

Sexsymbol Johnny Depp má 50!

Výstredný samotár či svojrázny kapitán Jack Sparow. Určite viete o kom je reč! O očarujúcom Johnny Deppovi. Ten je od minulého leta opäť voľný, čo mu medzi jeho fanúšičkami len pridáva na sexepíle. Len sa na neho dobre pozrite. Jeho obdivovateľky totiž tvrdia, že v 50-tich rokoch vyzerá oveľa lepšie ako v mladíckom rozkvete.

Z hollywoodskeho krásavca je po rokoch extravagantný divoch s nevídanou charizmou. Presne taký je, vo svojich päťdesiatich rokoch Johnny Depp. Okrúhle narodeniny 9. júna.

Hercovi životopisci tvrdia, že od alkoholu a drog rodáka z Kentucky v mladosti uchránila gitara. Johnny na nej hrá od 12-tich rokov ale so žiadnou kapelou sa nepresadil. Zdá sa, že životom prechádza ako sólista a viac mu sedí herectvo.

Do filmového neba  Deppa vyniesol v roku 1987 seriál o mladom policajtovi Jump Street 21. Odvtedy na ňom Johnny žiari a zástupy jeho fanúšikov rastú. Do rúk talentovanému a charizmatickému hercovi nepadali len filmové ocenenia, ale aj krásne ženy.

Po vzťahoch s Vinonou Ryder a modelkou Kate Moss našiel Johnny šťastie na dlhé roky v objatí francúzskej herečky Vanessy Paradis, s ktorou má dve deti. Rodinnej idylke však podľa špekulácií médií urobili koniec zálety  stále žiadaného herca alebo jeho alkoholizmus. Johnny  a Vanessa sa rozišli.

Zdá sa, že po rokoch úloh samotárskych čudákov sa Johnny Depp preorientováva na svoje indiánske korene. V najnovšom filmovom projekte totiž stvárňuje čerokézkeho Indiána. "Ísť dopredu, byť úprimný sám k sebe a kašľať na to, čo si myslí ostatní." Toto je motto Johnny Deppa, podľa ktorého očividne žije.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Silvia Mabena

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie