Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pán Dunaja! Reportér Striško (35) sype fyzikálne zákony z rukáva
Zdielať na
Showbiznis

Pán Dunaja! Reportér Striško (35) sype fyzikálne zákony z rukáva

Reportér TV JOJ Rasťo Striško je kráľ! Ak ste sledovali povodňové jojkárske spravodajstvo, určite viete, ako akčne Rasťo odmoderoval živé vstupy. Podal svoj životný výkon. Za celý deň predviedol v spravodajských reláciách 8 živých vstupov!

To, že Rasťo je skutočne akčný reportér, tak o tom svedčí aj jeho odvaha, postaviť sa tesne pod zátarasy, ktoré slúžia ako ochrana pred úplným vyliatím Dunaja.

Rešpekt pred veľkou vodou ale má! Vie, že sa s ňou neradno zahrávať.

Už odmalička chcel byť redaktor pracovným potápačom. Preto má aj potápačské skúšky francúzskej potápačskej asociácie CMAS. Znalosti má preto nielen praktické, ale aj teoretické, veď sa presvedčte, takto odsypáva rôzne "hydro“ zákony...

"Povedz nám ten Archiemdov zákon" zaznelo v Novinách od moderátora Ľuboša Sarnovského. Rasťo ho následne okamžite vyslovil.

Vŕtalo nám v hlave, či vie ten Archimedov zákon naozaj, či si sa ho náááhodou nenabiflil iba na ten živý vstup, aby zahviezdil, a tu je výsledok nášho pátrania! "Teleso ponorené do kvapaliny je nadľahčované hydrostatickou vztlakovou silou, ktorá sa rovná tiaži kvapaliny telesom vytlačenej," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie