Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Panika počas nakrúcania. Po Strculovej (25) liezol pavúk
Zdielať na
Showbiznis

Panika počas nakrúcania. Po Strculovej (25) liezol pavúk

Redaktori spravodajstva TV JOJ sa počas natáčania reportáži často dostanú na zaujímavé miesta. Nieje tiež núdza priam o nebezpečné situácie! Presne toto si zažila aj moderátorka a redaktorka Dana Strculová.

Danka natáčala reportáž zo zaplavenej obce Bodíky. Najprv ju na miesto záplav ani nechceli pustiť, keď sa jej to spolu s kameramanom už podarilo, museli riešiť ďalší problém. Loďku si síce od miestnych obyvateľov požičali, nemali však pádlo! Tak ho spolu so sprievodcom Lacom a našim kameramanom museli vlastnoručne vyrobiť.

Nakoniec si však našťastie poradili a poslúžili im staré dosky, z ktorých trčali staré klince. Nezľakli sa však ani tejto výzvy a vydali sa na plavbu po zaplavenej obci. Počas nej sa im naskytol neuveriteľný pohľad.

Priamo pred ich očami skočila do vody laň, ktorá bola asi vyplašená zo záplav. Ešte ani pri tomto momente dobrodružstvo neskončilo.

Danka, tentokrát už priamo vo vode s mikrofónom, si nevšimla, že po nej lezie pavúk. Tých mimochodom odmalička naozaj veľmi v láske nemá. S týmto nepríjemným zážitkom, sa potom cez telefón podelila aj s respondentom, na čom sa obaja veľmi dobre pobavili. "Liezol po mne pavúk, mala som mimoriadny stav," podotkla.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Matej Strcula

Zdielať na

Najčítanejšie