Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mojsejová (54) predáva dom na Pereši!
Zdielať na
Showbiznis

Mojsejová (54) predáva dom na Pereši!

Nora Mojsejová je už síce nejakú dobu rozvedená, ale zdá sa, že má stále blízko k svoju exmanželovi Braňovi. Desať rokov manželstva je desať rokov manželstva.

10-ročné manželstvo Nory a Braňa naozaj skončilo v novembri minulého roka. Za 20 minút bolo po všetkom. Odvtedy sa zmenil nielen Norikin život, ale zmenila sa aj ona.  "Keď sa zbavíte muža, tak aj dobre vyzeráte," hovorí podnikateľka.

O Braňovi sa košická podnikateľka neraz vyjadrila, že bol jej veľkou láskou. A zrejme aj preto sa s ním stretáva, aj po rozvode.  "Nehádžeme po sebe veci, normálne sa stretávame, ideme na kávu," opisuje Mojsejová.

Či k sebe opäť nájdu cestu a stanú sa z nich staronoví partneri, vylúčené nie je, ale Nora, ako sa hovorí - na pílu netlačí. "To ukáže čas," dodáva.  Po rozvode Nory a Braňa sa pošuškávalo, že predávajú aj luxusné sídlo na Pereši. To nového majiteľa stále nemá.

"Áno, je to pravda, predávame dom, mne bol veľký, ja už bývam inde v menšom dome," vysvetľuje Mojsejová. Po nie najveselších a najpríjemnejší mesiacoch podnikateľka dúfa, že všetko zlé sa skončí. Onedlho ju totiž čaká súd.Po starostiach a problémoch podnikateľka z Pereša dúfa, že bude mať dôvod na radosť.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie