Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jarmila Repovská (48). Žena, ktorá povzbudzuje ženy...
Zdielať na
Showbiznis

Jarmila Repovská (48). Žena, ktorá povzbudzuje ženy...

Zdroj: SITA

Spisovateľka Jarmila Repovská píše o každodenných veciach. Ale zameriava sa predovšetkým na vzťahy. Hĺbavo dumá nad tým, aké zvláštne puto spája mužov a ženy, prípadne dobré priateľky.

"To, že si autor váži čitateľov, môže znieť ako fráza, ale verte mi, ak vám to spisovateľ povie, myslí to úprimne. Tiež je pravdou, že sa cítim, akoby som bola len zaznamenávateľ, akoby mi to, čo píšem, ozaj len niekto diktoval, akoby som bola len prostredníkom," hovorí o svojej tvorbe Jarmila Repovská.

A o čom je teda jej najnovšia kniha Ako si neskaziť život? O žene menom Mila, ktorá sa rozhodne napísať knihu o tom, ako si kvôli chlapom neskaziť život. A hlavne, ako už nikdy žiadnemu nenaletieť. A potom Mila dostane záhadný dopis...

A ako iste už tušíte, Milu zrazu začne trápiť rada otázok, na ktoré sa snaží hľadať odpovede. Napríklad: Je správne, že som sa zblížila s niekým, kto mi spôsobuje zármutok? Prečo si vyberám stále ten istý typ, hoci som sa v takom už sklamala? V čom je pes zakopaný, kde robím chybu? 

Spisovateľka Jarmila Repovská sa narodila 3. júla 1964 v Košiciach, v ktorých žije doposiaľ. Študovala na Gymnáziu v Košiciach na Kováčovej ulici so zameraním na výpočtovú techniku a VŠE v Košiciach, odbor ASR a mangement. Neskôr pracovala aj v televízii. Napokon ju celkom pohltilo písanie...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie