Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Šebová (30): Vážny problém s očami!
Zdielať na
Showbiznis

Šebová (30): Vážny problém s očami!

Zdroj: TV JOJ

Zrak je to najcennejšie, čo človek má... Nie? Jasné, že áno! Zdravie je prvoradé, je nad všetkým. Kto ho nemá, je stratený. To si veľmi dobre uvedomuje aj herečka Zuzana Šebová. Bohužiaľ, práve ona je jednou z tých, ktorých oči a vôbec celkovo zrak, poriadne potrápili. Čo sa jej stalo?

„Kedysi som nosila desiatky dioptrie. Keby som ich nemala, nič by som nevidela. Ťažko sa to opisuje. Kto to nezažil, nedokáže si to úplne presne predstaviť,“ tvrdí seriálová Inči, známa z Paneláku, ale tiež zo zábavnej satirickej relácie Halooo!

Pred ôsmymi rokmi však podstúpila operáciu, vďaka ktorej už vidí čisto a nerozmazane aj bez okuliarov. Lenže, má to jeden háčik.

„Operácia dopadla super, ale aj tak sa mi niekedy stalo, že sa mi zapálili oči a ja som nevedela prečo. Neskôr sme s pánom doktorom prišli na to, že mi dráždia oči divadelné líčidlá, ktoré používajú aj kolegyne, a tak som si musela zaobstarať vlastné šminky, ktoré používam iba ja,“ hovorí talentovaná herečka.

Odvtedy má pokoj a aj keď sa namaľuje, očká vôbec nechytajú odtieň do červena. „Som veľmi opatrná čo sa očí týka, pretože, naozaj je to dôležitý orgán, vďaka ktorému vidím všetko to, čo som dlhé roky nevidela,“ prizvukuje Zuzana.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie