Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mikulčík (35) je stále sám. Vieme prečo
Zdielať na
Showbiznis

Mikulčík (35) je stále sám. Vieme prečo

Je sympatický, pekný, slávny, talentovaný a predsa je sám. Reč je o hercovi Kamilovi Mikulčíkovi, ktorý od rozvodu s herečkou Kristínou Farkašovou neukázal svetu žiadnu svoju priateľku. A pritom tvrdí, že kamarátok má viac než dosť. Dámy, veď napíšte niektorá tomu Kamilovi!

Aktívne vraj ženu svojho života nehľadá, ale... "Črtá sa niečo určite," prezrádza herec. Sympatický elegán je už druhý rok bez partnerky a nám i sám sebe to vysvetľuje takto: "Ja už som prestal hľadať ideál, vlastne som ho ani nikdy nehľadal, čiže musí byť nejaká osoba, ktorá so zvládne, je to ťažké, je to ťažké."

Kamil je totiž veľmi vyťažený mladý muž, ktorý má dobre rozbehnutú televíznu, divadelnú i spevácku kariéru a bola by chyba ju kvôli nejakému romániku hodiť za hlavu. "Musí to niekto pochopiť ako to v sebe mám, potom to prijať a potom to bude funkčné," pokračuje Mikulčík.

Herec má svoje priority a tých sa nechce za žiadnu cenu vzdať. Navyše on patrí k tým, ktorí si život radi užívajú naplno a nenechajú sa ničím a nikým obmedzovať. "Nie je to so mnou ľahké, takže si to uvedomujem," priznáva.

Keď už sa do nejakého vzťahu vrhne, bude to myslieť vážne a odovzdá sa mu naplno... samozrejme v rámci systému, ktorý má nastavený. "Áno, všetky atribúty mám na to, aby som mohol byť vlastníkom krásnych žien... stále je to v poriadku, ja si myslím, že čo má prísť, príde," uzatvára umelec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/ Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie