Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herec Michal Hudák (44) bude trojnásobným otcom
Zdielať na
Showbiznis

Herec Michal Hudák (44) bude trojnásobným otcom

Zdroj: ISIFA

Herec Michal Hudák už má dve deti z prvého manželstva. Tretie bábätko čaká s priateľkou Deniskou. Ako sám tvrdí, veľmi sa teší. Dokonca nakupuje už výbavičku.

"Beriem to inak, pokojnejšie, ako keď sa mi narodil syn, potom dcéra, som starší, beriem to pokojne, s nadhľadom, bez stresu, veľmi sa teším." Hovorí Michal, pre ktorého je toto obdobie veľmi príjemné a s láskou a radosťou sleduje nielen rastúce bruško svojej partnerky Denisky, ale vyberá s ňou aj výbavičku.

"Jasné, užívam si to, všetko vyberáme spoločne," tvrdí. Kúpanie či prebaľovanie ho však veľmi neláka. "Neviem či ja primárne budem kúpať, prebaľovať, kŕmiť, to bude robiť zväčša moja partnerka, ale aj ja rád prispejem otcovskou rukou," dodáva Hudák.

Prípravy na príchod synčeka sú v plnom prúde a rodičia majú pre bábätko pripravené aj meno. "Samozrejme, Hudák," hovorí herec. Krstné meno nám herec neprezradil, ale po ňom sa volať vraj určite nebude.

"Michal to nebude, môj otec je Michal a mali sme s tým celý život problémy, čo sa týka korešpondencie, honorárov, nechcem toto isté spôsobiť mojim deťom. Zatiaľ sme zostali pri menách Simon a Eva, uvidíme, či bude aj toto staré biblické meno," dodáva Michal.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/ Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie