Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Moderátorka Orviská (29) a rozhovor na tému Vittek (31)...
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Orviská (29) a rozhovor na tému Vittek (31)...

Ženatý futbalista Róbert Vittek (31) má problém. Hrdina svetového šampionátu v Južnej Afrike musí manželke Patrícii (33) vysvetliť schôdzku s inou ženou. Tou je moderátorka Alexandra Orviská (29). Aká je pravda o ich vzťahu.

Kamaráti sa s Kájom, má blízko k Mekymu Žbirkovi, Marián Čekovský ju držal za ruku, lídra kapely Prodigy si "privlastnila", oči robila na Petra Nagya a Sajfu. No a v zbierke športovcov má aj samotného trénera Vůjteka.

Isté však je, že denník Nový Čas disponuje fotografiami, na ktorých si "úspešný a obdivovaný športovec a redaktorka užívajú spoločnú blízkosť v tureckom Istanbule."

Pravdou je, že futbalista aktuálne derie kopačky v tureckom prvoligovom klube Ankaragücü. Spoločnosť mu robia aj traja ďalší Slováci - brankár Štefan Senecký, stredopoliar Marek Sapara a útočník Stanislav Šesták. Žeby sa futbalista chystal na sťahovanie z Ankary do niektorého zo slávnych klubov v Istambule?

„Robo mal doma tvrdiť, že ide na pracovné stretnutie, ale to bola lož,“ píše Nový Čas s odvolaním sa na dobre informovaný zdroj z okolia.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/ Martin Kovalik

Zdielať na

Najčítanejšie