Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Brzobohatý (30) spomína na otca každý deň
Zdielať na
Showbiznis

Brzobohatý (30) spomína na otca každý deň

Po smrti známeho herca Radoslava Brzobohatého ubehlo už viac než osem mesiacov. Avšak v rodine Brzobohatých už pomaličky prichádza obdobie, kedy sa začínajú o niečo viac usmievať.

Bol to šok. Deň pred 80kou odchádza jeden z najväčších hercov českej histórie. Radoslav Brzobohatý. Po viac než pol roku sa rodina Brzobohatých už začína opäť usmievať.

Najväčšia bolesť je za nami, priznáva rodina. Manžel Hany Gregorovej a otec Ondreja ale ďalej zostáva v ich srdciach, teraz už ale len v tých najlepších spomienkach. "Myslíme na neho  humorne, napríklad by mi dneska povedal - mne sa tam nechce, choď sama, ja mám hokej," spomína herečka Gregorová.

"Ten odkaz, ktorý vo mne nechal cítim každý deň, a hlavne sme si spolu všetko povedali, takže i preto som tak silný," vysvetľuje Ondrej Brzobohatý.

A ako už to tak býva, najlepšie sa zabúda pracou, majú ju oba až nad hlavu a kto sa bál, že Divadlo Radka Brzobohatého po jeho smrti zanikne, už strach nemusí mať. Jeho odkaz rodina leští ako rodinné striebro.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/ Martin Krpač

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie