Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jakubisko bez Jakubiska? Ide to...
Zdielať na
Showbiznis

Jakubisko bez Jakubiska? Ide to...

Prednedávnom sme vás informovali o plagátoch po celej Bratislave, cez ktoré ste sa údajne mohli dostať na veľký kasting do filmu Juraja Jakubiska Slovanská epopeja. Zvláštny však bol fakt, že manželia Jakubiskoví o tom nemali ani potuchy. Deana Jakubisková sa im teda pozrela na zúbok...

Plagáty propagovali veľký výber do snímky Slovanská epopeja Juraja Jakubiska. Registrácia? 3 eurá. Spoločnosť, ktorá ho organizovala, skutočne robí výbery do rôznych projektov. Redaktor JOJ-ky sa preto rozhodol zistiť ako amatérsky herec viac.

A hoci sa ho majiteľ snažil celý čas presvedčiť o tom, že disponuje akýmsi súhlasom od spoločnosti Jakubisko Film, ukázať ho nevedel a ani manželia Jakubiskoví o súhlase nemali potuchy. Viac si môžete prečítať k prípadu TU!

Najnovšie sa teda organizátor kastingu snaží celú vec urovnať s právničkou Deany Jakubiskovej. Podľa našich informácií už pred notárom podpísal čestné prehlásenie, že kastingom v mene Jakubisko Film bez jeho vedomia, neoprávnene a opakovane zasiahol do práv režiséra, ako aj jeho spoločnosti.

Tiež sa zaviazal, že bezodkladne ukončí prezentáciu kastingov. Deana Jakubisková je spokojná a hovorí, že kastingy do Slovanskej epopeje budú, no až v roku 2014.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Richard Bolješík

Zdielať na

Najčítanejšie