Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Spisovateľka Urbaníková (37) bez mejkapu. Prirodzená krása?
Zdielať na
Showbiznis

Spisovateľka Urbaníková (37) bez mejkapu. Prirodzená krása?

Máme tu opäť jednu známu dámu, ktorá vám ukáže svoju nenalíčenú tvár. Aj ona vám, milé žienky, ukáže nejaké tie ťahy ako vyzerať k svetu.

"Ja som zvyknutá chodiť nenalíčená.. Doma vôbec nie som nalíčená, cez víkendy vôbec nie, a teraz si ma našla v období, keď nechodím do práce, lebo doma píšem knihu, takže vtedy sa vôbec nelíčim," vysvetľuje spisovateľka. 

Evita začína líčenie mejkapom! Teda dvomi, ktoré si zmieša! "Ja si ho nanášam tak, ako sa nemá nanášať, lebo tým, že mám málo času na to... táák,.. na krk si dám, aby nebol veľký rozdiel," pokračuje. Potom si zatrie kruhy pod očami, ktoré jej pohľad nádherne rozjasnia a nasleduje púder a líčka.

"Omietku už mám hotovú a teraz prichádza moment, keď sa rozhodujem, čo ďalej... Keď idem do kancelárie, tak len maskara a keď mám stretko, tak tiene," rieši Evita vždy. Prsty sú pre Evitu na nanášanie tieňov úplne ideálne. Keď chce známa spisovateľka vyzerať tip-top, kreslí si aj čiernu linku...

Ešte bezfarebný lesk, a je to! A keby ste náhodou chceli vyzerať ešte lepšie, ako nádherne, tak tu je jedna rada o Evity, ktorú môžete využiť, keď budete na nákupe v drogérii. "Nájdite si krásnu ženu a nenápadko choďte za ňou a sledujte, čo kupuje. A kúpte si to, čo ona," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie