Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ján Bučko (61) schudol 30 kíl. Takto
Zdielať na
Showbiznis

Ján Bučko (61) schudol 30 kíl. Takto

Ujo Bučko z reality šou Bučkovci sa rozhodol schudnúť. Schudol krásnych 30 kíl a dokonca chce, aby si iní brali z neho príklad! I keď nie je ukážkou zdravého chudnutia. Keď sa poradca v oblasti výživy a športu dozvedel o tom, čo jedáva, tak zdvihol varovný prst!

"Ježiši, to sa nedá ani opísať, lebo... mlieko plnotučné – strašné kalórie, tvaroh, syry, slanina, klobásy," vymenúva Ján. Toto všetko sihliansky "trakový kráľ“ musel zanechať. Inak s ním bolo zle! Ale tak, ani sa nieto čomu čudovať.

"Ja som dokázal vypiť 4-5 litrov mlieka, lebo mlieko mám náramne rád... Teraz ak vypijem 2 deci mlieka, aj to je veľa," pýši sa farmár. "Na raňajky jeden cereálny chlebík okrúžok, doobeda veľa toho nejem, väčšinou som na vode. Obed normálne, no a potom do štvrtej nič. Zase len dáku sladkosť zjem, alebo ten polystyrén ryžový s čokoládou a už od piatej, pol šiestej nič nejem, len pijem čistú vodu,a to už musím do rána vydržať," opisuje Bučko.

Čo sa týka športu, tak ten praktizuje akurát tak čítaním aktuálnych výsledkov v dennej tlači. Ujo Jano, toto sa ale vôbec nepáči múdrym hlavám z oblasti výživy a športu. "Zníženie počtu kalórií síce spôsobuje chudnutie, ale je to iba dočasné.

Je potrebné, aby v jedálničku boli v rozumnom pomere zastúpené, tuky, sacharidy, vitamíny a minerály, v opačnom prípade sa chudnutie spomalí, dostaví sa jojo efekt a nalomí to zdravie v podobe oslabenia imunity, malátnosti a podobne," informuje odborník na fitness a stravovanie Mgr. Peter Dragúň.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie