Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Herečka Haasová (32) radí, takto budete sexi aj tehotné
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Haasová (32) radí, takto budete sexi aj tehotné

Aj tehotné ženy musia byť fešné! Hlavne, keď sa vedia aj dobre nahodiť. Je super, keď sa tehotná žena nahodí do sexi oblečenia. Aj herečka Zuzka Haasová si to myslí.

"Nerada niekomu radím, nech sa každý oblieka tak, v čom sa cíti dobre," hovorí herečka Haasová. Ale, zato sa môžete nechať Zuzkiným šatníkom aspoň inšpirovať! "Mám šaty aj na chudú babu, ale mne sa to páči, že v tom mám brucho," pokračuje.

"V skrini nájdete aj šaty, ktoré budem nosiť keď nebudem bruškatá, Ale tým, že sú naťahovacie, tak ich môžem nosiť aj teraz," vysvetľuje Jančová z Paneláku. Najbláznivejším, najodvážnejším a naextravagantnejším kúskom v Zuzkinom tehuľkovskom šatníku, sú však šaty s veľkou dierou na bruchu! Ale, štýlovo pomaľovanou...

"Keď sa nezmestím do vecí, tak moja osobná stylistka mi vymyslela, že keď sa už nedá, tak sa tá košieľka dá aj namaľovať," hovorí herečka. A tou osobnou stylistkou a fashion maliarkou je Zuzkina sestra, Iveta Haasová.

"Ona je málo náročná, a tým, že ja som najstaršia, tak čo poviem, to musí byť, ale myslím si, že väčšinou poviem dobre, takže keď ja poviem nápad, ona súhlasí," dodáva sestra Iveta.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie