Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Reportérka Šišková (30)? Osobná veštica celebrít!
Zdielať na
Showbiznis

Reportérka Šišková (30)? Osobná veštica celebrít!

Zdroj: TV JOJ

Cez deň v televízii pracuje, v noci zas doma „čaruje“! Známa tvár z obrazovky televízie JOJ a aktuálne TV WAU – Ivana Šišková sa totiž každý pracovný deň, po desiatej večer, prehrabáva vo vešteckých kartách, aby uvidela budúcnosť rôznych ľudí. Aj budúcnosť slovenských celebrít, ktoré ju začínajú viac a viac vyhľadávať.

„Áno, je to tak. Mimo pracovného času v televízii je zo mňa veštica,“ potvrdzuje sympatická Ivana. Tú už od detstva lákalo akési „duchovo“ a záhadné veci.

O jej silnej intuícii ani netreba hovoriť. „Vždy vytuším čo sa asi stane. Zdedila som to po mojej mame, ktorá je tiež taká bosoráčka,“ smeje sa brunetka. Smola pre Ivanu je však tá, že to, čo sa stane, vie vycítiť len v prípade iných ľudí a nie samej seba.

„Toto je to, čo ma štve. Viem čítať z kariet, viem poradiť v oblasti lásky, ale, škoda-preškoda, že nie som jasnovidka a neviem, aké čísla padnú v peňažných lotériách,“ vtipkuje veštica a reportérka v jednom Ivana Šišková.

Na otázku či už veštila z kariet budúcnosť aj niektorým celebritám, s ktorými sa denne stretáva, pretože pracuje na príprave magazínu TOP STAR, neodpovedá, ale mlčí. Vraj preto, lebo konkrétne mená nechce povedať.

„Ale je pravdou, že veštím aj celebritám a je ich čoraz viac,“odkrýva realitu záujmu známych ľudí o veštbu z karát Ivana Šišková.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie