Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Film, čo mení hranice erotiky... Je najlepší!
Zdielať na
Showbiznis

Film, čo mení hranice erotiky... Je najlepší!

Dlhé sexuálne scény a vášnivý príbeh lásky medzi dvomi ženami. Práve tento film francúzsko-tuniského režiséra získal na vyvrcholení filmového festivalu v Cannes Zlatú palmu. Predseda poroty, Steven Spielberg, v príhovore zdôraznil, že tento film bol zároveň silným príbehom o slobode v milovaní.

Dvanásťdňový maratón slávnostných premietaní najmenej dvadsiatky súťažných filmov vyvrcholil na azúrovom pobreží v nedeľu večer. Na červenom koberci sa ukázala aj očarujúca Uma Thurman v hypnotizujúcej metalickej róbe.

Práve ona odovzdala Zlatú palmu za najlepší film festivalu. Prišiel si ju prebrať režisér s predstaviteľkami filmových hrdiniek.

Film Adelin život bol spolu so snímkou V koži Llewyna Davisa favoritom filmového festivalu. Napriek tomu herečkám pri preberaní ocenenia vyhŕkli slzy dojatia a publikum im venovalo dlhotrvajúce ovácie.

"Viete, na filme sme pracovali veľmi tvrdo, dávali sme do neho tak veľa, až sa to mohlo zdať divné. Každopádne, je to úžasné ocenenie," povedala herečka Lea Seydoux.

Na záverečný ceremoniál neprišla kompletná porota. Nechýbala však jej najväčšia ozdoba - herečka Nicol Kidman. V rafinovanej róbe s hlbokým výstrihom nezapôsobila len na pánov, ale aj dámy.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Silvia Mabena

Zdielať na

Najčítanejšie