Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Manželia Prachařovci sa brali opäť. Kvôli rodine
Zdielať na
Showbiznis

Manželia Prachařovci sa brali opäť. Kvôli rodine

A je to tu opäť... svadba. Agáta Prachařová a Jakub Prachař si v piatok povedali svoje áno. Prvý raz sa brali 20.apríla v Mariánskych Lázňach. Vtedy o tom ale nik nevedel, ani Agátina mama česká herečka Veronika Žilková.

Najskôr to vyzeralo na peknú celorodinnú bitku, matka Jakuba Prachařa neznáša otca. Jeho manželka neznáša mamu, mama Agáty Hanychovej má niekoľko bývalých manželov hercov a mala mať pletky s Jakubovým otcom.

Proste aby sa v tom čert vyznal. Na svadobný deň zakopala sekeru. "Budú tu všetci rodičia, aj ženícha a aj nevesty. Som rada, že tu zavládol mier," povedala Agátina mama, Veronika Žilková. Že to bola svadba veľkolepá, bolo vidieť aj na pozvaných hosťoch.

Prišiel aj spevák Karol Gott s manželkou Ivanou. "Popriala som im všetko najlepšie, lásku, šťastie," hovorí Ivana. Z limuzíny práve vychádza nevesta. Opálená v šatách za 100 000 korún. Cestu jej musia prerážať pracovníci bezpečnostnej služby. Obrad začal presne na obed o 12tej. Svadobčania si neprajú žiadne médiá, preto fotografovia a kameramani zostávajú pred vchodom do kostola.

Po viac ako hodine vychádzajú novomanželia pred kostol. Držia sa za ruky a sú evidentne šťastní. "Bolo to veľmi inšpiratívne," povedal po obrade Gott.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Martin Krpač

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie