Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Eva Máziková (63) sa priznala. Som vylepšená
Zdielať na
Showbiznis

Eva Máziková (63) sa priznala. Som vylepšená

Niektoré ženy majú toľké tajnosti okolo svojho veku, váhy, alebo plastiky. Aj tak je to všetko vidieť a je to všetkým hneď jasné. Speváčka Eva Máziková vyšla s pravdou von.

"Dala som si očká urobiť, to každý vie, mala som ich také padnuté, aj moja maminka má také, to je v génoch, tak keď som na tom obraze a aj keď sa do zrkadla pozriem, mala som unavené oči a hlava ma bolela. To som si dala spraviť," vysvetľuje Eva.

Na tvári má ešte jedno vylepšenie a ani to neskrýva. "Si dám napichať raz za pol roka kyselinou hylaurónovou. Viac nič, lebo to ti aj ústa vyjdu von," hovorí. Do jej dekoltu sa ešte aj dnes pozrie nejeden muž a plastika za to veru nemôže. Danka a Janka, tak volá Eva svoje prsia, v rukách plastického chirurga neboli.

"Toto nemusím. Janka a Danka majú toľko rokov, čo ja. Nemusím, už nemusím zvádzať," pokračuje speváčka. Úprimná a svojská speváčka, ktorá svojim vystupovaním možno mnohých dráždi, zmýšľa triezvo a na ženy v jej veku ktoré istými časťami tela konkurujú dvadsiatničkam si myslí svoje.

"Dáš si dlhé nastavené vlasy, zrazu všetci chalani pískajú, že super baba, otočíš sa a ježišmária, bosorka stará. Tento efekt by nemal byť," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/ Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie