Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Bazén, posilka, kardio. Názlerová (44) chudne
Zdielať na
Showbiznis

Bazén, posilka, kardio. Názlerová (44) chudne

Renáta Názlerová sa dala na ťažký boj. A nebude to žiaden prípad na súde. Rozhodla sa, že bude pravidelne trénovať a zhodí nejaké tie kilogramy. A nie len tak nejaké kilogramy. Zaumienila si, že do roka dá dole až 50 kilogramov. Fúúú to je riadna výzva, že?

"Spočiatku som mala vlčí hlad, lebo tie porcie sô mini, ale teším sa, že je to 5 krát za sebou. Poviem si, že ešte dve hodiny vydržím a môžem sa znova najesť," hovorí Názlerová. Nadlábnuť sa síce môže, ale, Renátka prezraď nám, ako vyzerá tvoj jedálniček. 

"Aj chlieb je tam, ale celozrnný, aj zdravé sladkosti. Ja sa učím, aké veľké chyby som robila, ja som mohla jesť všetko, ale okliešťovala som si jedálniček. Teraz vidím, že môžem jesť všetko, je to len o množstvách a správnom načasovaní," pokračuje.

V kancelárii advokátky a moderátorky hostí vždy vítali sladké dobroty. Tie však vymenila za... "Ryžové chlebíky, voda s citrónom, soletky a ovocie a zelenina," dodáva. Zmenený jedálniček a k tomu vhodne zvolený tréning sú zárukou úspechu.

"Striedam kardio, bazén, posilka, silové cvičenia, zatiaľ sa mi to paci," hovorí.  Renáta sa teší z každého úspechu v posilňovni, či odolávania pred chladničkou. A rovnako veľkú radosť bude mať aj so zhodených kilogramov. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie