Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na neuverenie. Lasica (73) je bývalým basketbalistom
Zdielať na
Showbiznis

Na neuverenie. Lasica (73) je bývalým basketbalistom

Šport sa stáva neoddeliteľnou súčasťou každodenného života. Mnohí ho však profesionálne zavesili na klinec už za mlada a teraz sa k nemu vracajú po rokoch ako k hobby.

"Mám rada veľa športov, ale najviac, čo sa mi darí, je v lete plávať a bicyklovať a ešte behám...," priznáva moderátorka Novín Adriana Kmotríková. Aktívnym bežcom je aj Fedor Flašík!

"Ja si ráno zabehnem 12 kilometrov, a potom idem hrať golf, tam prejdem ďalších desať kilometrov... Tenis len tak veľmi symbolicky a v lete občas jachting," vymenúva Flašík. Šport ale nerobia len tak z nudy. Majú na to adekvátne dôvody! "Je to nevyhnutné, lebo bez športu je ten život taký, taký... človek sa dobre nenakopne v ten deň,"vysvetľuje Fedor.

Určite ste nevedeli, že športu sa kedysi venoval aj herec Milan Lasica. Hrával futbal a basketbal. "V tom basketbale som bol celkom dobrý, ľuto mi je, že som to zanedbal," vysvetľuje herec. Šport je dôležitý, v tom sa zhodnú všetci! A športový profesionál to iba potvrdzuje!

"Šport človeka unaví, ale potom ten pocit je na nezaplatenie," dodáva bývalý reprezentant Slovenska v hokeji Richard Lintner.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie