Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ivan Tuli Vojtek (50) si verí. Zbil by aj Mika Tysona
Zdielať na
Showbiznis

Ivan Tuli Vojtek (50) si verí. Zbil by aj Mika Tysona

Tuli je športovec. Napriek tomu ide do každej športovej výzvy telom aj dušou. Aj keď asi hlavne tou dušou. Pravda, aspoň tej tímovej duše má pre všetkých dostatok. Keďže je to tímový hráč. Dôležité je však pre ňeho si to užiť v kruhu priateľov.

Tuli Vojtek by si trúfol aj na najväčšieho bitkára. "Aj keď by som bojoval s Tysonom, vždy to bude také čosi, že čo keď mu jednu uvalím. A bude vymaľované," vraví.

Pravačka, ľavačka, úder do tváre. Taktika by údajne určite zvíťazila. "Ja som do žiadneho súboja nešiel s tým, že prehrám," vraví Tuli. 

Či by svoje slová pretavil aj do skutočnosti, je už ale otázne. Na takéto odvážne tvrdenia má ale Tuli nárok. Je to totiž veľký športovec a už od školských čias sa venuje mnohým disciplínam. "Človek sa vypotí trošku, vyblázni, operie si hlavu, mozog si vyvetrá," dodáva.

Hokej alebo volejbal? Záleží na ročnom období. Akýkoľvek šport však berie ako vynikajúce vyventilovanie sa. "Ja som minule doma povedal - idem si vyprať mozog. A odpoveď? Ako môžeš prať niečo, čo nemáš. Zaujímavý postreh," dodáva.

Počas tréningu či zápasu má aj svoj vlastný pokrik na povzbudenie spoluhráčov. Najviac sa sústreďuje na to, aby podal čo najlepší výkon, za ktorý by sa po prípadnej prehre nemusel hanbiť.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie