Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Talent 2013? Tu je malá ochutnávka...
Zdielať na
Showbiznis

Talent 2013? Tu je malá ochutnávka...

Najväčšie talenty uvidíme síce až na jeseň, no hľadáme ich už teraz. Mladí, starí, chudí, tuční, niektorí aj chlpatí, jednoducho všetci, ktorí si myslia, že majú talent ho prišli ukázať. My sme boli s kamerou samozrejme pritom a miestami sme zostali skutočne príjemne prekvapení.

"Prišiel jeden chalan s takým malým lietadlom, ktorý s tým lietadlom tancoval na hudbu. Ešte som to nevidel," hovorí režisér 38-ročný Jeffo Minařík. 

Tento rok sa v talente urodilo strašne veľa skvelých spevákov a o to ťažšie sa bude porote vyberať. "Neviem, kde doteraz boli, lebo ešte som ich nevidel. A naozaj je tu veľa kvalitných spevákov," dodáva režisér.

Najväčším problémom súťažiacich je, že svoje predstavenie nedokážu stlačiť do dvoch minút, režisér ich musí skorigovať pred tým, ako sa postavia pred reálnu porotu.

Zaujal aj Marek zo Senice. Najprv nohavicami oblečenými naopak. "Tie dvojičky, čo s tým začali - oni to tak nosia tiež," hovorí Marek. Našli sme aj mladého muža, ktorý o sebe tvrdí, že je multitalent, vraj spieva, tancuje a aj kreslí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Erika Barkolová

Zdielať na

Najčítanejšie