Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Manželia Jakubiskoví (75, 55): Filmujú a ani to tom nevedia
Zdielať na
Showbiznis

Manželia Jakubiskoví (75, 55): Filmujú a ani to tom nevedia

Kasting do filmu Juraja Jakubiska, o ktorom nič nevie režisér ani jeho manželka producentka. Spoločnosť v Bratislave evidentne využíva na svoju propagáciu známe meno spoločnosti Jakubisko film. Budúcich amatérskych hercov láka do pripravovaného projektu Slovanská epopeja bez nášho súhlasu, tvrdí producentka Deana Jakubisková.

Plagáty na kasting do filmu Juraja Jakubiska v týchto dňoch zaplavili centrum Bratislavy. Problém je však v tom, že Jakubisko film žiaden kasting neorganizuje.

Budúci amatérski herci sa podľa informácií na plagáte môžu tešiť na to, že si zahrajú v novom Jakubiskovom filme Slovanská epopeja. Redaktor z JOJky sa na kasting prihlásil. Registrácie za 3 eurá uskutočňuje spoločnosť, ktorá skutočne robí výbery do rôznych projektov.

Majiteľ redaktora pri osobnom stretnutí presviedčal, že disponuje akýmsi súhlasom od spoločnosti Jakubisko film, ukázať nám ho však nevedel. Deana Jakubisková splnomocnenie rázne popiera.

Tvrdí, že Jakubisko film žiadnu zmluvu s nijakou kastingovou firmou neuzatvoril. Deana dokonca uvádza, že kastingy do Slovanskej epopeje pripravujú, no až v roku 2014. Bude preto žiadať okamžité zastavenie kastingu a rozhodne sa, aké kroky proti slovenskej kastingovej spoločnosti podnikne.

O podozrivých kastingoch polícia zatiaľ nevie, nikto nepodal trestné oznámenie. Jakubisko film už splnomocnil právnu kanceláriu v Bratislave, ktorá celú záležitosť už rieši.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Richard Bolješik

Zdielať na

Najčítanejšie