Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Priznanie moderátorky Kmotríkovej (42): Je krátkozraká!
Zdielať na
Showbiznis

Priznanie moderátorky Kmotríkovej (42): Je krátkozraká!

Zdroj: ISIFA

Oči jej už neslúžia ako kedysi. Moderátorka Novín TV JOJ Adriana Kmotríková má s nimi menší problém... "Zle vidím do diaľky a nikdy nevidím tú loptičku, kde som ju odpálila, lebo už som hrala párkrát a z toho ma normálne rozbolela hlava," tvrdí.

Tá totiž uplynulý víkend usporadúvala charitatívny golfový turnaj v Skalici a práve pre problém s očami si nezahrala. Výborne si však poradila ako organizátorka.

"Vždy rada pomôžem s prípravou akcie, ktorej výťažok putuje pre choré detičky," vysvetľuje atraktívna blondínka. Spoločne s Vendulou Svobodovou pre známe celebrity pripravili parádny víkend plný zábavy, ochutnávok vína, skalického trdelníku, divinového gulášu, klobások a všeličoho iného...

"Je tu super. Síce počasie nás trošku postaršilo a prehnal sa dosť silný dážď, ale nakoniec svietilo slniečko," hovorí vášnivý golfista Peter Sklár, ktorý, našťastie, na golfové jamky, na rozdiel od Adriany, vidí dobre. "Keď si dám okuliare, je to lepšie.

Aj slnečné okuliare mám robené tak, aby som dobre videla a dobre sa mi šoférovalo, ale hranie golfu aj tak radšej prenechám iným," smeje sa Adriana, ktorá zároveň dodala, že keď vysiela Noviny, nepoužíva ani okuliare, ani šošovky.

"Niekedy preto vidím text rozmazane, ale keďže viem, o čom je reportáž, vždy to nejako zvládnem," uzatvára tému svojej krátkozrakosti Adriana.

Zdroj: Ivana Šišková

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie