Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Herec František Kovár (66) chodí so svojou ženou na nákupy
Zdielať na
Showbiznis

Herec František Kovár (66) chodí so svojou ženou na nákupy

Všetci dobre vieme, ako muži neradi chodia na nákupy. Herec František Kovár je výnimka potvrdzujúca pravidlo. Jeho to nakupovanie dokonca baví!

Je trpezlivý, milý a svoju manželku ako správny gentleman doprevádza aj na spoločenské akcie, kde by určite mnoho mužov neobsedelo. Kde ale neobsedí Frantisek Kovár sú obchody! "Nooo, obchody s manželkou, to je niečo iné," hovorí s úsmevom herec.

Napriek tomu sa občas podujme a pre úsmev a radosť svojej manželky absolvuje aj túto disciplínu. "Snažím sa byť trpezlivý a tolerantný, pretože vtedy som také to opozitum, ktoré hovorí áno nie, áno nie," vysvetľuje Kovár.

Herec tvrdí, že sa pri nákupoch oblečenia takmer vždy zhodnú. A keď už sme hovorili o tom, že je gentleman, tak aj pri kase údajne vždy stojí prvý. "S radosťou tá záverečná bodka je moja," dodáva.

Nie je to ale zasa až tak často. Manželka nám prezradila, že k tejto pre pánov náročnej aktivite, dochádza tak dvakrát do roka. "Väčšinou môj muž vôbec nemá čas, takže on sa týmto netrápi," žaluje manželka Daniela.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie