Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herečka Angelina Jolie (37) je hrdinkou Hollywoodu
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Angelina Jolie (37) je hrdinkou Hollywoodu

Celý svet stále hovorí o odvážnom kroku herečky Angeliny Jolie. A zdá sa, že ešte nejaký ten čas bude. Známy časopis Time dokonca zrušil titulku, ktorú mal pripravenú a na obálke jeho najnovšieho vydania sa objavila Angelina a jej príbeh. Za rozhodnutie vzdať sa v záujme zdravia svojich predností hollywoodskej kráske vyjadrujú podporu hereckí kolegovia a aj iné svetové celebrity.

"Toto ma absolútne ohromilo. Angelina prehovorila o svojom neľahkom rozhodnutí, ktoré dodá silu ďalším ženám," píše jedna žena na sociálnej sieti. "Odvážna, úprimná, silná. Angelina Jolie postúpila mastektómiu," píše zase iný užívateľ.

Takéto statusy hollywoodskych herečiek sa objavili na twitteri v deň, keď Angelina Jolie oznámila svetu, že sa dobrovoľne vzdala oboch prsníkov. Pred týmto činom skrátka Hollywood sníma klobúk. Kristen Bell Angelinu označila za obdivuhodnú, jej kolegyňa Elizabeth Banks zase ocenila, ako odvážne a na úrovni prehovorila o svojom neľahkom rozhodnutí.

Zareagovala aj speváčka Sheryl Crow, ktorá sama bojovala s rakovinou. Na svojom profile Angeline venovala hneď dve reakcie: "Oceňujem Angelinu Jolie za jej odvahu i ohľaduplnosť, s ktorou sa s nami dnes podelila o svoj príbeh. Je to veľmi statočné!" "Dámy, prečítajte si Angelinin príbeh, najmä ak sa vo vašej rodine vyskytla rakovina prsníka,".

Obrovskou oporou Angeliny je samozrejme jej partner Brad Pitt, čo ale svet prevapilo - podporou nešetril ani jej expartner, Billy Bob Thornton. Ten tvrdí, že si Angie zaslúži len to najlepšie - teraz i navždy.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Hana Gallová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie