Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plačkovej (21) frajer je ceckofil. Miluje veľké prsia
Zdielať na
Showbiznis

Plačkovej (21) frajer je ceckofil. Miluje veľké prsia

Veľké prsia, malé prsia...chlapi majú rozdielny vkus. Priateľ Zuzany Plačkovej však veľké prsia miluje. Väčšie ňadrá si však bývalá súťažiaca hotela Paradise neplánuje dať urobiť.

Po zväčšení pŕs sa mala vraj rozísť so svojim snúbencom Reném Strauszom. Planý poplach urobila jej zmena stavu na sociálnej sieti. Rozchod sa nekonal a vraj nemali ani oddelené spálne.

"Ani prestávku, ja som si dala, že nezadaná, neuverejniť vzťah, načo to tam budem mať a hneď niekde napísali, že som sa nechcela vyjadrovať a že môj priateľ nedvíhal telefón. To sú bulvárne kačice, keď to vidím, chce sa mi smiať," hovorí Plačková.

Sú spolu už tri roky a ani zásahy médií ich vzťahu neublížili, spýtali sme sa, kedy bude svadba a uvidíme Zuzanu nielen hore bez, ale už aj vo svadobných šatách. "Sme zasnúbení, ale to môžeme byť celý život, nejak svadbu nechystáme, sme mladí, uvidíme aké to bude ďalej, radšej sa nebudeme brať, aby sme sa potom nerozvádzali," dodáva.

Zdá sa, že každé rozhodnutie mladá kráska vždy dôkladne zváži. Či už ide o budúcnosť, alebo veľkosť poprsia. Svoje prednosti si nedávno dala zväčšiť a jej priateľ je z nich nadšený. "Môj priateľ je ceckofil, jemu sa páčia, čím väčšie, tým lepšie, ja by som už do väčších extrémov nešla, k mojej postave sú akurát," uzatvára Zuzana.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie