Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
EXKLUZÍVNE! Hercovi Koleníkovi (32) rozbili čelo!
Zdielať na
Showbiznis

EXKLUZÍVNE! Hercovi Koleníkovi (32) rozbili čelo!

Au! Pohľad na Jankovo čelo normálne zabolí. Má na ňom takú guču, že až... A viete, kto mu ju spôsobil? Kolega! Ktorý? Čítajte ďalej! :-)

V stredu večer, keď sa Janko Koleník chystal na predstavenie hry Vejár, do SND, ešte netušil, že domov sa vráti s totálnou "nakladačkou". "To je hrča, ktorá už odznela trochu, bolo to horšie," priznáva úspešný herec a ukazuje na svoje čelo, na ktorom je neprehliadnuteľná.

"V hre som mal zahrať akože som sa buchol do džbánu, ale kolega, a ja ho bonznem - Braňo Deák, mi tak pomohol pri výkone, že som to nestačil zahrať, ale stalo sa to naozaj, takže som sa o džbán buchol a takto mi rozbil hlavu," opisuje celú situáciu, ktorá sa udiala priamo pred divákmi. Na Braňa sa, samozrejme, nehnevá, išlo o náhodu.

"Je to všetko v pohode. Trošku to zabolelo, ale už je dobre. Takéto veci sa stávajú. V tom je čaro divadla, že sa už situácie neopakujú a všetko, čo sa udeje, sa už neodstane a je to tak, ako sa to aj naozaj stane," vysvetľuje herec.

Na boľavú ranu si neprikladal nič. Verí, že hrča mu z čela zmizne za pár dní sama. Ktorá kočka by mu ju chcela pofúkať? Počkajte, počkajte, zase všetky nieeee.... :-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie