Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Pavlíková (52) prezradila recept na šťastné manželstvo
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Pavlíková (52) prezradila recept na šťastné manželstvo

Manželstvo známej herečky Evi Pavlíkovej trvá už úctyhodných 26 rokov, ako to robí? Vraj má na to dva jednoduché fígle. Nechajte sa inšpirovať aj vy!

"Dokonalý recept neexistuje vôbec. Nemyslite si, že to vždy bola prechádzka ružovou záhradou," hovorí herečka. Vzťah bez hádok by hádam ani nebol vzťahom. Aj herečka priznáva, že turbulenciami prešlo aj jej manželstvo.

"Určite som sa chcela aj zopárkrát rozvádzať, ale ja vždy radim aj mladšim kolegyniam, že asi je veľmi dôležité vyčkať čas," pokračuje Pavlíková. "Dnešní mladí, oni sa rýchlo zaľúbia, rýchlo sa vyspia, rýchlo sa zoberú, rýchlo sa rozvedú, pri prvej hádke, hneď to všetko riešia," myslí si.

Podľa slov Evi Pavlíkovej chce všetko čas. Treba nechať vychladnúť emócie a ľudia si k sebe dokážu opäť nájsť cestu. "Niekde som čítala minule, že láska trvá 4 roky, tak možno je to pravda, potom vás už spája plno iných vecí," dodáva herečka.

I keď recept na dokonalý vzťah nie je, to, čo je podľa Evi jedna z najdôležitejších vecí je úsmev! "Je to vzácny dar, mať humor, vedieť si vystreliť zo seba a brať veci s humorom," myslí si Pavlíková.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie