Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Reportér Juriš (37) si dovolil luxus. Japonsko
Zdielať na
Showbiznis

Reportér Juriš (37) si dovolil luxus. Japonsko

Reportér JOJkárskeho spravodajstva Richard Juriš miluje cestovanie. Dosť si ho užije aj pri svojej práci, Brusel je mu už dôverne známy, no rád si vyrazí na potulky aj vo svojom voľnom čase.

Naposledy jeho kroky viedli do ďalekého Japonska. V krajine zapadajúceho slnka sa najmenší z reportérov cítil ako ryba vo vode. Navyše Richy, ako ho interne kolegovia prezývajú, nosí už nejaký čas na hlave elegantný copík a tak medzi extravagantných Japoncov zapadol raz dva.

"Ráno sme sa zobudili na jednom mieste, pobalili veci, sadli na vlak a vyrazili do iného mesta. Chceli sme vidieť čo možno najviac," spomína na svoj výlet Rišo. Ak by ste čakali, že využíval ubytovanie v tých najluxusnejších hoteloch, boli by ste na veľko omyle. Rišo spolu s priateľkou a kamarátmi vyskúšali rôzne druhy nocľahu a o luxuse sa im ani nesnívalo.

Na reportéra najviac zapôsobila celková atmosféra tejto krajiny. "Hrdosť, pokora, ústretovosť," takto si bude Japonsko pamätať navždy. Tetovanie, typické pre mafiu tejto krajiny si totiž domov nepriniesol. "Tam to nie je také populárne, skôr naopak. Dokonca vo verejných kúpeľoch majú výrazne potetovaní ľudia zákaz vstupu," ozrejmil nám Rišo.

Ak vás zaujíma, čo všetko o Japonsku reportér zistil a čo tam zažil, pozrite si priložené video. Rišo sa v ňom rozhovoril nie len o zvykoch tejto krajiny, ale aj o tom, aké to je byť v Hirošime, a dozviete sa, či by sa tam ešte chcel vrátiť.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie