Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Veronika Paulovičová (33) je sexy. Aj podľa syna (7)
Zdielať na
Showbiznis

Veronika Paulovičová (33) je sexy. Aj podľa syna (7)

Občas sa pri "hláškach" našich milých, malých detičiek nielen nasmejeme, ale aj zapotíme. Výnimkou nie je ani 7-ročný syn Veroniky Paulovičovej.

Kubko robí rodičom radosť. "Je zlatý, milý, veľmi šikovný. Chodí do folklórneho súboru, okrem toho spieva, tancuje," vraví hrdá mamina. Nešetrí chválou Veronika na svojho syna. Ale, aj ona sa neraz chytá za hlavu, keď ju jej malý chlap nepočúva.

Za jeho svojskú povahu môže jeho znamenie. "Tak som sa modlila, aby nebol škorpión, aby nebol tvrdohlavý a svojrázny. Práve to sa mi stalo. Hovorí sa - odriekaného chleba najväčší krajec," dopĺňa herečka.

Jakubko však neprekvapuje len správaním, ale aj hláškami. Nedávno dokonca povedal vlastnej mame to, čo sa hodí do úst skôr zrelému mužovi. "Naposledy sa v obývačke oprel, dal si ruky za hlavu a ja som prebehla z kúpeľne nahá a on povedal: Maminka, ty si strašne sexy," smeje sa.

Na kompliment od syna herečka nikdy nezabudne. No a minimálne s úsmevom na Kubka spomínajú aj pokladníčky v obchodoch. Aj tým čo to občas uštedrí. Nedávno sa naučil novú hlášku. "No pani, ťažko je žiť ľahko," dodáva herečka. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie