Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Exmodelka Hablovičová (35) si vraj materstvo úžíva
Zdielať na
Showbiznis

Exmodelka Hablovičová (35) si vraj materstvo úžíva

Bývalá Miss a bývalá riaditeľka súťaže Miss Lucia Hablovičová má už niekoľko mesiacov omnoho krajšie povinnosti, ako starať sa o to, či dobre vyzerá. S úsmevom na tvári si užíva materinské povinnosti.

Lucia svojho malého synčeka prísne stráži pred médiami, no na otázku, aké to je, byť matkou, odpovedala so šťastným výrazom v tvári.

"Emma Tekelyová napísala mnoho kníh o tom, aké to je byť niekým a byť matkou je nádherné," parafrázovala názov známej série kníh modelka.

Hoci ju trápia prebdené noci, materstvo si užíva plnými dúškami. "verím, že tie, ktoré matkami ešte nie sú, to raz tiež pochopia, aké to je krásne." Rozplývala sa Lucia. Malý synček jej robí veľkú radosť a ešte viac ju teší aj fakt, že so starostlivosťou o neho jej pomáha aj jeho otecko, Luciin priateľ.

"Tie predbené noci a dni stoja za ten jediný úsmev, ktorý sa potom na vás usmieva z perinky. Stojí to úplne za všetko,"  zhodnotila svoju momentálnu situáciu Lucia. Práca jej vonkoncom nechýba, okolo malého synčeka má povinností viac než dosť a tak si iba výnimočne odskočila na spoločenskú akciu, na ktorej sme ju zastihli. Aj keď sa ospravedlňovala za kruhy pod očami, my musíme skonštatovať, že materstvo jej z krásy vôbec neubralo. Práve naopak.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie