Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
EXKLUZÍVNE. Toto je Rýchlo a zbesilo, odkazuje Vin Diesel (45)
Zdielať na
Showbiznis

EXKLUZÍVNE. Toto je Rýchlo a zbesilo, odkazuje Vin Diesel (45)

Objať sa s takou svetoznámou hviezdou, ako je sexi Vin Diesel, kto by odolal? Presne to sa stalo redaktorke TopStar Saše Hinkovej. Na premiére v Londýne nového pokračovania filmu Rýchlo a zbesilo nám herec s herečkou Michelle Rodriguez prezradili, na čo sa môžete v šiestej časti tešiť!

Šieste pokračovanie obľúbeného filmu Rýchlo a zbesilo je hneď dvakrát niečím výnimočné. V prvom rade sa väčšina filmu odohráva v Londýne - je to teda prvý raz, čo superrýchle autá opustili Ameriku.

V druhom rade je tento diel nielen o pouličných pretekoch, ale snahe zabrániť nepriateľovi zničiť svet. Kvôli tomu sa tu tiež spoja dvaja odvekí rivali...

"Je to aj milostný príbeh a keďže sa príbeh musí posúvať ďalej, je tam veľká zodpovednosť. Niečo tu musíme chrániť," prezrádza námatkovo Vin. Ďalej sa v tomto pokračovaní stretli vlastne všetci, ktorí sa objavili aj v predchádzajúcich častiach!

Nuž a na scénu sa ako Letty vracia opäť Michelle, hoci v štvrtom pokračovaní ságy o rýchlych autách a šialených jazdcoch zomrela. Navyše má s Vinom nadštandardne priateľský vzťah aj v súkromí.

"Mala som niekoľko dôvodov vrátiť sa. Môj priateľ to chcel, diváci a fanúšikovia to chceli a som pyšná, že som sa vrátila do príbehu, ktorý naštartoval moju kariéru v Londýne. Som šťastná," prezradila Rodriguez.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Saša Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie