Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Herečka Šišková (52) priznáva: Vyhľadávam psychiatrov!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Šišková (52) priznáva: Vyhľadávam psychiatrov!

Zdroj: ISIFA

Aj ona je len človek, aj ona má svoje radosti a starosti. Práve preto v ťažších životných obdobiach, keď si už nevie dať rady sama so sebou, jej kroky smerujú do psychiatrickej ambulancie. Anka Šišková sa však kvôli tomu vôbec nečervená.

„Ak mi aj v minulosti bolo ťažko, tak to bolo najmä zo smrti mojej matky, či z nevydareného vzťahu s mojim ex-manželom. Vtedy som mala depresívne stavy a vyhľadala som aj psychiatra,“ otvorene priznáva blonďavá herečka, ktorá už žije v manželskom zväzku s režisérom Jiřím Chlumským.

Ako úspešná herečka dokáže s emóciami pracovať nadmieru dobre, ale, bohužiaľ, iba na javisku, keď sa musí vžiť do pocitov postavy, ktorú stvárňuje.

V súkromnom živote snáď každý zápasí so svojimi problémami ťažšie. Anka Šišková nie je výnimkou. Tiež sa jej ľahšie radí ostatným.

„Myslím si, že vôbec nie je strašné zájsť k odborníkovi, keď človeka niečo trápi. A, ak by som naozaj bola znova veľmi nešťastná, zájdem za psychiatrom opäť. Veď to vôbec nie je hanba,“ prizvukuje herečka, ktorá sa môže popýšiť aj tým, že je držiteľkou českého leva.

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie