Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sexica Barkolová (34): Takto testuje chlapov...
Zdielať na
Showbiznis

Sexica Barkolová (34): Takto testuje chlapov...

Zdroj: ISIFA

Vie presne, čo od muža očakáva, čo chce, čo nechce a ako zistiť, či má o ňu chlap skutočný, alebo iba povrchný záujem. Moderátorka Črepín s hviezdičkou, Erika Barkolová, už dlhé roky praktizuje tzv. „testovací rituál“, ktorým zisťuje, či ten ktorý chlap stojí za to, aby si s ním vyrazila minimálne na kávičku.

Vôbec sa nefintiť! To je základ, ktorým si Erika overuje, či sa potenciálnemu nápadníkovi páči Erika z telky, alebo skutočná Erika.

„Ja si testujem chlapov. Ja sa chlapovi ukážem nenalíčená a keď ma aj potom chce pozvať na kávu, tak to je už znak, že snáď mu ide naozaj o moju vnútornú krásu, nie iba o povrchovú úpravu,“ tvrdí s úsmevom Erika Barkolová.

Tieto jej, istým spôsobom, riskantné experimenty, však zatiaľ priniesli svoje ovocie a známa moderátorka vďaka tomu naozaj oddelila zrno od pliev.

„A má to ešte jednu obrovskú výhodu. Keď vás totiž chlap uvidí najskôr nenalíčenú, potom vás už vidí iba krajšiu a krajšiu, keď sa upravíte, a nie naopak, že sa žena vyfintí a ráno spôsobí mužovi šok,“ dodáva Erika.

Aj preto nikdy nezažila pocit strachu z toho, čo a ako bude a či vôbec bude ďalšie rande, keď ju nejaký fešáčisko uvidí nenalíčenú. Celkom dobrý nápad, baby, nie? Aj ja som môjho milého zbalila úplne bez... bez mejkapu, a zatiaľ neušiel...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie