Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Supermama Názlerová (44): Vážne problémy s kožou!
Zdielať na
Showbiznis

Supermama Názlerová (44): Vážne problémy s kožou!

Tvár jej posialo množstvo veľkých vredov. Bola v zúfalom stave. Nemohla sa na seba pozrieť ani v zrkadle. Kedy známu moderátorku a herečku zasiahol takýto krutý osud?

Pôrod! To bolo obdobie, keď Renáta Názlerová musela zaťať zuby a vydržať všeličo. Okrem toho, že samotný akt príchodu dieťaťa na svet bol pre známu televíznu advokátku zo Súdnej siene dosť náročný a išlo počas neho aj o život, stav tesne po pôrode jej dal tiež zabrať.

„Cítila som sa vtedy asi najhoršie vo svojom živote, lebo som rodila 25 hodín, a tým, že mám amputovanú štítnu žľazu, nastali u mňa brutálne popôrodné hormonálne procesy,“ začína opisovať ťažké životné chvíle Renča.

„Na tvári som mala 25 vredov! Ale nie vyrážok, ale vredov!!!“ zdôrazňuje, aby sme si vedeli predstaviť, že bola naozaj v hroznom stave.

„Mala som vred na vrede. V živote som nič horšie nevidela. Vyzerala som naozaj zle, plus k tomu krvavé oči, dopraskané úplne všetko,“ spomína s vážnou tvárou. Našťastie, už je všetko za ňou. Syn už má 20 rokov a Renča pleť ako bábätko. Pri pomyslení na tento zážitok ju však stále mrazí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie