Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herec Braňo Deák (29) trpí!
Zdielať na
Showbiznis

Herec Braňo Deák (29) trpí!

Choroba ho, našťastie, obchádza. Aj láska sa ho drží, veď už piaty rok randí s tou istou priateľkou. Peniaze? Tie tiež, pravdepodobne, má, veď kšefty sa mu hrnú jedna radosť. Sexi Braňo Deák však aj napriek tomu tvrdí, že má veľký problém. Aký?

Fajčenie – to je to, čo ho ťaží a čo mu robí vrásky na čele. Niežeby ťahal jednu od druhej, ale v divadelnej komédii Kto zhasol svetlo? mu scenár predpisuje zapáliť si nejednu cigaretku.

„V minulosti som fajčil, ale prestal som s tým. Už mi to nechutilo, tak som sa na to vybodol, a teraz mi to robí veľký problém, že počas predstavenia musím fajčiť. Strašne mi to smrdí,“ sťažuje sa Braňo.

Keďže divadlo a vôbec herectvo je Braňovou srdcovou záležitosťou, urobí preň všetko. Či nie? „Nie všetko, ale veľa,“ opravuje ma s úsmevom. Napriek tomu, dva-tri šluky na javisku zvláda a zatiaľ sa nezačal drhnúť od kašľa.

„To nie. To zase dám. Aj keď človek nikdy nevie,“ žmurkne Braňo. K cigaretám sa ale vo svojom súkromnom živote vrátiť nemieni a je rád, že sa tohto zlozvyku zbavil.

„Fajčil som málo, ale už nechcem vôbec. Cigarety sú, prosto, moja minulosť a v žiadnom prípade nechcem, aby boli budúcnosť,“ razantne uzatvára debatu čiernovlasý herec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie