Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
ZÁZNAM. Takto zatýkali hviezdu Reese Witherspoon (37)
Zdielať na
Showbiznis

ZÁZNAM. Takto zatýkali hviezdu Reese Witherspoon (37)

Výtržníčka Witherspoon. Aj takto možno označiť americkú herečku známu napríklad z filmu Veľmi nebezpečné známosti či Pravá blondínka. Len nedávno jej totiž zastavili manžela za volantom, pretože mal šoférovať pod vplyvom alkoholu. Všetko by bolo v poriadku, keby herečka nezačala vyvádzať, vykrikovať, že je tehotná, že je držiteľkou Oscara a podobne. Za svoje správanie sa napokon ospravedlnila...

"Viete moje meno?" pýtala sa podľa policajnej správy držiteľka Oscara. Dodala, že policajt by si mal zistiť, kým ona je. Pokynom policajtov pri dopravnej kontrole v Atlante odporovala niekoľkokrát, dokonca vystúpila z auta a povedala - "čoskoro zistíte, kto som..." Údajne dokonca tvrdila, že je tehotná. Herečku a jej manžela Jima Totha zastavili, pretože sa mali s autom pohybovať v nesprávnom pruhu. Herečku napokon za výtržnícke správanie zatkli, odviedli v putách do väzenia, kde strávila niekoľko hodín.

Udalosť sa udiala ešte 19. apríla a Jim Toth svoju vinu na štvrtkovom súde priznal. Vyhol sa tak väzeniu, dostal však 12-mesačný podmienečný trest. Reese sa však na súd nedostavila. Bol tam jej právnik Bruce Morris, ktorému sudca oznámil, že herečka bude musieť zaplatiť pokutu 213 dolárov, čo je asi 161 eur.

Po incidente sa však v médiách herečka ospravedlnila, uviedla, že je "hlboko zahanbená" svojím správaním. V televíznom programe Good Morning America povedala: "Vyšli sme si do reštaurácie v Atlante a vypili sme priveľa vína. Mali sme pocit, že sme spôsobilí na šoférovanie, ale mýlili sme sa. Je nám to veľmi ľúto a cítime sa trápne. Nemali sme to spraviť..."

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: TASR, SITA, TMZ.com

Zdielať na

Najčítanejšie