Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
EXKLUZÍVNE. Inči a Jogi z Paneláku milenci aj v súkromí!
Zdielať na
Showbiznis

EXKLUZÍVNE. Inči a Jogi z Paneláku milenci aj v súkromí!

Zdroj: TV JOJ

Ľúbia sa za každých okolností. Aj pred kamerami, aj mimo kamier. Herci Zuzana Šebová a Michal Kubovčík, ktorých poznáte zo seriálu Panelák, tvoria pár aj keď sa nenakrúca.

„Áno, sme spolu,“ potvrdila Zuzana Šebová svoj vzťah s kolegom Michalom Kubovčíkom (32). „Keďže však Miško nerád prezentuje svoje súkromie, nechcem viac o našom vzťahu rozprávať. Rešpektujem jeho rozhodnutie a vás prosím o pochopenie,“ dodáva sympatická herečka, ktorá stvárňuje hlavne komediálne postavy.

Okrem Paneláku sa objavuje aj v satirickej relácii Halooo!, kde rovnako účinkuje aj jej milý Michal. „Chodia spolu tuším už vyše roka,“ prezrádza zdroj zo zákulisia televízie JOJ.

To, že sú do seba zamilovaní, netaja, ale ani o tom zbytočne nehovoria, pretože nemajú potrebu prezentovať verejnosti svoje city a emócie plynúce z ich lásky.

„Oni sú tichý párik,“ dozvedáme sa od nemenovaného zdroja. Tieto dve hrdličky si údajne veľmi dobre spolu rozumejú. Ich vzťah vyzerá navážno a tak je možné, čo im čoskoro zazvonia aj svadobné zvony.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie