Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Thomas Kamenár (33) má rád baby, ktoré sa nehanbia!
Zdielať na
Showbiznis

Thomas Kamenár (33) má rád baby, ktoré sa nehanbia!

Niektoré ho nemusia, iné ho doslova žerú! Taký je moderátor žijúci síce v Rakúsku, ale narodený na Slovensku - Thomas Kamenár. A aké ženy sa mu páčia najviac?

"Uprimnosť," hovorí. Tú očakávajte aj od neho. Okrem nej však preferuje krásu. No nie fyzickú. "Mám rád, keď je človek krásny zvnútra," hovorí moderátor Páli vám to?

Aj keď pripúšťa že poblázniť sa krásou ženy sa dá. No keď sa človek dostane k podstate, ošiaľ sa stráca rýchlejšie ako blesk. Šancu u urasteného fešáka má aj táto kategória žien: "Príjemná, zlatá, milá a musí ma mať rada," dodáva.

Blondínky. brunetky, ryšavky, vysoké nízke - to je fuk. Ak neprejdete vstupným pohovorom, môžete vyzerať trebárs aj ako Miss World a máte smolu. Pre pôvodne hanblivého chlapca je na prvom mieste vaše srdce. Aj keď Thomas pripúšťa, že nadväzovať známosti, potom čo je na Slovensku jeho tvár akosi povedomou, je trošku mätúce.

A teda či sa s ním ľudia, ženy bavia preto lebo chcú, alebo preto že sa objavuje v obývačkách divákov, ktorí sledujú jeho reláciu. Ale rýchlo dodal, že komunikuje s každým a rád. Takže sa ho neobávajte a pokojne ho oslovte, stojí to za to!

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie