Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dojatá Monika Hilmerová (38). Toto malo zostať utajené!
Zdielať na
Showbiznis

Dojatá Monika Hilmerová (38). Toto malo zostať utajené!

Monika Hilmerová zažila krásny moment!Pri odovzdávaní cien OTO v nátlaku emócií vyhŕkla meno svojho ešte nenarodeného dieťatka. Istotne to bola emotívna chvíľa. Celý národ sa vtedy dozvedel, že v brušku skrýva synčeka, ktorý sa bude volať Leonard.

Meno Leonard má nemecký pôvod a znamená silný lev. Pýšia sa ním aj viaceré známe osobnosti - herec Leonardo di Caprio, spevák Leonard Cohen a nosil ho aj skladateľ Leonard Bernstein. "Mal by sa narodiť v máji, tak uvidíme, ako to bude vnímať on, či sa poponáhľa, alebo či zostane dlhšie," vraví herečka.

Mohol by sa narodiť v znamení býk alebo blíženec. O májových deťoch sa hovorí, že bývajú tvrdohlavé, trucovité, no výnimočne silné a majú radi maznanie. Na malého bračeka sa teší aj Monikina prvorodená, Zarka. "Každý večer počúva, čo hovorí," dodáva Monika.

Monika hviezdila aj v jojkárskom seriáli Hoď svišťom, kde si zahrala pojašenú Miu, manželku majiteľa penziónu. Táto rola jej bola šitá priamo na telo. Bláznenie na pľaci herečka zbožňuje a tak sa natíska otázka, ako rýchlo po pôrode sa opäť vráti pred kamery.

Maličkého synčeka si totiž chce poriadne užiť. "Samozrejme, že nejaký veľký pracovný nápor nebude hneď možný, ale verím, že sa nevytratím na príliš dlho a je pre mňa veľmi dôležité aj to, ako to bude vnímať môj syn," vraví herečka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie