Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dvojica Müller (51) a Horáček (60) sú opäť spolu. Hudobne
Zdielať na
Showbiznis

Dvojica Müller (51) a Horáček (60) sú opäť spolu. Hudobne

Spevák Richard Müller a textár Michal Horáček. Spojením týchto dvoch mien nevznikne nič iné, len nejaký nový hudobný hit. Aj teraz to tak vyzerá...

"Stretnutie s ním býva poväčšine vždycky zaujímavé a plodné," hovorí spevák Richard Müller. Títo dvaja páni sa poznajú dlhé roky a jeden druhého navzájom obdivujú. Aj vďaka tomu ich spolupráca vždy vypáli na výbornú. Chystajú niečo aj teraz?

"Pracujeme na takom projekte CDčka a turné," vysvetľuje Müller. "On vám to asi neprezradil, možno má na to nejaký dôvod, ale my máme spoločné tvorivé témy s Richardom," hovorí textár Horáček.

"Nechcem o tom hovoriť zo zásady, lebo sme na úplnom začiatku práce," pokračuje spevák.
"Ja som pre neho pripravil také pásmo, výber balad, iba pre neho," dodáva textár. Toto vyzerá viac ako zaujímavo. Otázne je, či Richard, keď s nami hovoril myslel na to isté, o čom hovoril Michal. Ich myšlienky sa však až nebezpečne blízko stretávajú.

"Moja dedukcia v minulosti ma nezvykla sklamať, ale myslím si, že by to mohlo nesmierne zaujať moje publikum, alebo teda publikum, lebo to bude diametrálne odlišné ako všetko, čo som robil za tie desiatky rokov," tvrdí spevák.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie